söndag 26 april 2009

Känns fantastiskt att leva och se min fina familj!!

LITE BILDER FRÅN DAGEN!!!!!













Dagen började med att ordna presenter till sessan som på tisdag ÄNTLIGEN blir 4 år. Oj oj oj så stor man är när man är 4 hi hi hi....lika stor som Isabelle och Marcus jue, ler.
Efter presentjakten så åkte jag Natta och Nova till dansskolan, sista söndagen för denna terminen idag och på torsdag är det genrep för den stora dansuppvisningen den 10: Maj. Stor spänning kring denna dagen hi hi....Passade idag på att anmäla Nova till höstens kurs så man säkert vet att hon kommer med nu när hon tycker det är så roligt. Jag är verkligen nöjd med dansskolan, båda deras lärare finns där, de "ser" alla barnen, hoppar direkt in om någon blir lessen och fixar till det och de ordnar dessa 40 minuter på ett väldigt pedagogiskt sätt. Barnen lär ju mer än dans, de lär sig hänsyn, vänta på sin tur, arbeta i grupp/par. De lär sig lyssna och ta instruktioner och framför allt gör de detta medan de gör det viktigaste av allt....nämligen ATT HA ROLIGT!!!
Efter dansen körde vi 3 direkt ner till norra hamnen och gröningen där Robin och Kim mötte upp oss med filtar grill mat och fika.....det skrattades, grillades, åts, solades, lektes och pratades...ännu en dag med hela goa familjen. Hela gröningen var full med människor som man såg njöt av livet och det underbara väder vi varit välsingnade med vääldigt länge nu. Efter 5 timmar så var det ett nöjt gäng som åkte hemåt igen, lite pannkakor och duschande sen lugn och ro då loppan lagt sig.
Imorgonbitti blir det tvättstugan tidigt, tänkte lämna loppan på förskolan direkt på morgonen imorgon (egentligen ledig) och mellan tvättarna ska jag ta långprommis, är sista veckan hemma nu så måste testa på att gå lite mer nu så jag är fit för fight nästa måndag.

Inga kommentarer: